BRF Sanatorieparken

Sanatorieskogen 8, 10, 12 & 14

Få bostäder i Örebro ligger så lugnt och inbäddat i grönska som Sanatorieparken – ändå är det nära till allt du behöver. Adolfsbergs centrum är några hundra meter bort och du har knappa 5 km till centrala Örebro.

Lägenheterna är generösa och luftiga med, stora fönster och inglasad balkong eller uteplats. Takhöjden på 2,70 – den öppna planlösningen och fönster i flera väderstreck skapar en härlig rymd. Välkommen hem!

BRF Sanatorieparken

Sanatorieskogen 8-14, Örebro
Bostadsrätter 35 – 125 kvm
4 våningar, totalt 51 lägenheter
Inflytt 2022

Inglasad balkong eller uteplats
Parkering på gården
Elbilsladdning
Cykelparkering
Förråd
Hiss

Området

Sanatorieparken ligger i Adolfsberg, fem kilometer från centrala Örebro. Intill det vackra sanatoriet från sekelskiftet, skapar vi ett unikt boende. Den vackra tallskogen som omger husen inbjuder till lek, svampplockning och sköna promenader i elljusspåret. I närområdet finns matbutik, skola och vårdcentral. Dessutom ligger Mariebergs köpcentrum med dess utbud endast tre kilomteter bort.

Husen

Husen får putsade fasader med inslag av trä vid de inglasade balkongerna och uterummen. Uppvärmningen sker med fjärrvärme via vattenburna radiatorer. Parkering finns på gården.

Brf Sanatorieparken består av 51 lägenheter som är fördelade på fyra hus. Föreningen har gemensam trädgård med plats för lek, vila, sport och umgänge.

Bilder