Mervärde

Genomtänkt planlösning, inredning av hög kvalitet, extra takhöjd, omsorgsfulla materialval, generösa balkonger samt vackra fasader kännetecknar husen.

Hållbart När du flyttar in märker du hur gediget hela huset är byggt. Vi har ett hängivet kvalitets- och hållbarhetstänkande. För oss är det viktigt med både ekonomisk, social, etisk och miljömässig hållbarhet. Läs mer

Bästa läget i stan. Vi bygger bara i riktigt bra lägen – i city eller i natursköna områden. Alltid med närhet till bra kommunikationer, affärer, skola och omsorg.

Tryggt Vi sitter med i bostadsrättsföreningens styrelse under första åren, vi ger råd och ser till att den ekonomiska och tekniska förvaltningen av huset får en god start.

Priset är fast och satt utifrån faktorer som läge, utformning och storlek. En fördel med att köpa en nyproducerad bostadsrätt är att du slipper budgivning och osäkerhet kring slutpriset. Mer om detta kan du läsa i projektets ekonomiska plan.

Bra material

Vi har valt material med stor omsorg för att de ska vara både vackra, naturliga och hållbara. Samtliga rum har parkett och ljust målade väggar. Innerväggarna är uppbyggda av både gips- och OSB-skivor som ger bra ljudisolering och underlättar upphängning av hyllor och tavlor. Fasader, takterrasser och gemensamhetsytor är uppförda med gedigna material som åldras vackert.  

Kök & badrum

Våra köksinredare utformar köken så att de både är praktiskt att använda och sköna att umgås i. Inredningen och vitvarorna håller hög kvalitet och kommer från erkänt bra varumärken. 

Badrummen är stilrena med vitkaklade väggar och ljusa klinkergolv med golvvärme. Inredningen har valts med omsorg och standarden på vitvaror är hög.

Inspiration