BRF Sanatorieparken

Sanatorieskogen 11-17

Få bostäder i Örebro ligger så lugnt och inbäddat i grönska som Sanatorieparken – ändå är det nära till allt du behöver. Adolfsbergs centrum är några hundra meter bort och du har knappa 5 km till centrala Örebro.

Lägenheterna är generösa och luftiga med, stora fönster och inglasad balkong eller uteplats. Takhöjden på 2,70 – den öppna planlösningen och fönster i flera väderstreck skapar en härlig rymd. Välkommen hem!

Katalog med lägenhetsritningar
Prislista
Stadgar BRF Sanatorieparken

Mäklare
Lejons Mäkleri
Erik Lejon
070 – 999 29 90

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter

BRF Sanatorieparken

Sanatorieskogen 11-17, Örebro
Bostadsrätter 37 – 100 kvm
4 våningar, totalt 52 lägenheter
Pris 1 340 000 – 2 680 000 kr
Beräknad inflytt 2022

Inglasad balkong eller uteplats
Grönskande gård
Parkering på gården och i carport
Elbilsladdning
Hiss

Området

Sanatorieparken ligger i Adolfsberg, fem kilometer från centrala Örebro. Intill det vackra sanatoriet från sekelskiftet, skapar vi ett unikt boende. Den vackra tallskogen som omger husen inbjuder till lek, svampplockning och sköna promenader i elljusspåret. I närområdet finns matbutik, skola och vårdcentral. Dessutom ligger Mariebergs köpcentrum med dess utbud endast tre kilomteter bort.

Husen

Husen får putsade fasader med inslag av trä vid de inglasade balkongerna och uterummen. Uppvärmningen sker med fjärrvärme via vattenburna radiatorer. Parkering finns på gården och i carport.

Brf Sanatorieparken består av 52 lägenheter som är fördelade på fyra hus. Föreningen har gemensam trädgård med plats för lek, vila, odling och umgänge.

Bilder