BRF Gröngården

Termikgatan 49 A-F, Örebro

Välkommen till Gröngården ett unikt hus som genomsyras av hållbarhet och fina ytor för samvaro. Här finns cykellounge, bilpool, gemensamma takterrasser, växthus och bastu på taket samt en grönskande innergård. Huset har ett exklusivt och okonventionellt uttryck med bland annat fasad i cederträ.

Lägenheterna är generösa och luftiga med extra takhöjd, stora fönster och balkong. Arkitekturen, materialvalen och omsorgen om detaljerna ger huset en skön och harmonisk känsla. Välkommen hem!

Prislista
Stadgar BRF Gröngården Södra Ladugårdsängen
Ekonomisk plan

BRF Gröngården

Termikgatan 49 A-F, Örebro
Bostadsrätter 40 – 87 kvm
5 våningar, totalt 75 lägenheter
Pris 1 268 000 – 3 432 000 kr
Klart för inflytt

Takterrass med växthus och bastu
Odlingslådor
Grönskande innergård
Parkering i källaren
Elbilsladdning
Cykellounge
Barnvagnsrum
Hiss

Området

Gröngården ligger på Södra Ladugårdsängen – Örebros senaste bostadsområde med två kilometer till centrala Örebro. Här bor du inte bara citynära utan det finns även ett rikt utbud av både natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badhus, gym och idrottsanläggning. Dessutom finns två stora matbutiker alldeles i närheten.

Huset

Huset har fasad i cederträ med vackra balkonger. Uppvärmningen sker med fjärrvärme via vattenburna radiatorer. Samtliga lägenheter har förråd. Parkering med elbilsladdare finns i husets källare, cykellounge samt förråd för barnvagnar finns på entréplan.

Gröngården består av 75 lägenheter, en cykellounge samt två hyreslokaler. Föreningen har gemensamma takterrasser, växthus och bastu på taket, grönskande innergård samt en gemensam elbilspool.

Bilder