Nytt namn samma kvalitet!

BJC Fastigheter blir Eyra Bostad. Efter snart 15 år i Örebro står vi på helt Örebroägda ben –  från 1 oktober äger Patrick Hjalmarsson och Bo Sandberg 100% av bolaget. Bengt Westin, tidigare delägare, fortsätter att bedriva verksamhet under BJC Groups flagg i Göteborg, där grunden lades för drygt 25 år sedan. 

– I och med att vi nu är helt lokala, både vad gäller marknad och ägarskap, tycker vi att det är ett perfekt läge för att även byta namn. Under namnet ”Eyra” knyter vi ihop både bostäder, lokaler, kontors- och parkeringshus, säger Patrick Hjalmarsson, VD för Eyra Gruppen. 

Eyra Bostad har sitt säte i Örebro, där en kärna av medarbetare lagt grunden till såväl gott renommé som lönsamhet sedan 2007. Eyra Bostad ingår i Eyra Gruppen där även Eyra Parkering och Eyra Förvaltning ingår.

Vår vision är att utveckla och bygga hållbara bostäder, där människor trivs. Arbetet präglas av ett hängivet kvalitetstänkande och omtanke om detaljerna som gör skillnad för dig som boende.

Vi samarbetar med ledande arkitekter och byggentreprenörer för att omsätta idéer, skisser och ritningar till fysisk verklighet. Bland våra samarbetspartners är vi kända för att skapa och genomföra projekt med en långsiktig tanke och hållbarhet. Våra byggnader känns igen på vad vi kallar EYRA kvalitet, vilket för oss innebär stilren arkitektur, extra takhöjd, omsorgsfulla materialval och generösa balkonger. 

Therése Lindroth Wettermark
Marknad & Försäljning
therese.wettermark@eyragruppen.se
076-677 95 24